marketing ~ concept ~ strategie ~

marketing ~ concept ~ strategie ~

samen groeien

deze merken mocht ik al helpen groeien :)

Ik mocht al heel wat toffe food merken en ondernemers helpen groeien. Van grote, gevestigde food merken tot startende disrubitive brands. die wisselwerking is tof want er zijn altijd leuke bruggen te slaan tussen beide. de cases waaraan ik werk lopen erg uiteen. van kleine opdrachten zoals het vormen van een concept pitch of het schrijven van een merkverhaal tot grote opdrachten zoals het uitvoeren van een trendonderzoek of het helpen realiseren van een nieuw product of merk.

food marketing en trendwatching

check it out down below

〰️

check it out down below 〰️

samen groeien

plantbased fruitmousse

Moes is een lekker luchtig, plantaardig fruitmousse toetje gemaakt van planten. Ze zijn allergeenvrij, bevatten 35% echt fruit en worden gemaakt op de boerderij.

samen groeien

paddenstoel producten

De circulaire paddenstoel producten van Beefygreen zijn echt helemaal de bomb! Ze zijn super duurzaam en worden gemaakt van agrarische reststromen uit de paddenstoelen sector.

sociale kansen met pineut

pineut maakt de meest waanzinnige food & drinks in cadeauwaardige variaties. het zijn do it yourself producten met een hip randje. en het mooie is dat ze naast duurzaam ook lekker sociaal zijn. bij pineut worden geluksmomentjes voor jou directe kansen voor een ander.

samen groeien

ultra verse maaltijden van plus

De ultraverse maaltijden van Plus Udenhout worden dagvers bereid. In de Versmakerij worden de lekkerste maaltijden bereid met lokale producten. Ze zijn onzinvrij, lekker lokaal en ambachtelijk bereid.

samen groeien

planty adventures

Rebl Chef is een avontuurlijk vegan merk met ballen! Ze maken de meest waanzinnige plantaardige knallers. Van broccoli bites tot nacho pizza en van Vegan sauzen tot ready to (h)eat plantbased omelet.

food concepten

planten met een plus+

Plantus geloofd in een wereld van groenten met een plus. Geen vleesvervanger 2.0 maar echte groenten met toegevoegde functionaliteit. Deze rebelse startup is lekker bezig!

samen groeien

planetproof tomaatjes

De tomaatjes van de Westburg zijn de lekkerste in zijn soort. Deze Yu&Me tiny tomatoes zijn super tiny, lekker sappig en worden in Nederlandse kassen op duurzame wijze geteeld.

samen groeien met sterke concepten

happy trails chocolade

Met de crunchy chocolade balletjes van Happy Trails waan jij je in jouw ultieme happy place. We lieten ons inspireren door de zoektocht naar vrijheid in de hippie tijd waarin men over the hippie trail de wereld over trok op zoek naar ultieme vrijheid.

scoren met goede concepten

mindfulness bakmixen

Hoe mooi zou het zijn als je een mindful moment kunt koppelen aan een eetmoment? Want wanneer je zen bent eet je ook anders. Veronique maakte er samen met Pit werk van. Deze mindful bakmixen voor koek zijn gemaakt van aardamandelen en het concept combineert beweging en eten in één moment.

samen groeien

chef waardige garnituren

Met de garnituren van Geert kom je als chef best ver. Ze zijn namelijk super gemakkelijk en eenvoudig te bereiden zonder in te hoeven boeten op kwaliteit. Deze chefwaardige garnituren zijn echt top. Uw signature, onze garnituren.

concept bouwer

circulaire cacao thee

Jack blue is een blauwe boer. De blauwe economie staat voor circulair gebruik van grondstoffen en ingrediënten. Niets verspillen dus! Jack maakt thee van verspilde schilletjes, besjes en vliesjes. Jack is awesome by nature!

plantje groeien

that’s nuts oernoten

Noten, wie kent ze niet. Wist je dat noten eeuwen geleden al diende als snackfood to go? Jagers aten noten toen al als eiwitrijke powersnack voor onderweg. That’s nuts - snackable by nature.

conceptontwikkeling

125+ projecten

buiten de cases die ik je zojuist hierboven heb laten zien zijn er natuurlijk nog veel meer projecten waar ik aan mocht bijdragen. inmiddels staat de teller op meer dan 125 projecten. te veel om hier volledig toe te lichten. neem hieronder nog maar eens een kijkje om te zien welke type projecten ik nog hielp groeien.

samen groeien

damn right

we got awarded bigtime!

  • Met het concept Zilte Glorie zeewierpasta won ik de KArel de Vos award tijdens de Horecava innovation awards uitreikingen.

  • Met het concept Shrubs drinkbare azijnsiropen was ik 1 van de 3 beste innovaties van dat jaar.

  • Met het concept Shrubs (drinkbare azijnsiropen) won ik de gouden Tavola award in Kortrijk België

  • Met het concept Stoemp Krokant (vegan borrelballetjes met Belgische stamp) won ik de 2de prijs in de categorie Vegan delicatessen

  • Met het concept BeefyGreen veroverde ik een plekje in deze mooie top100 lijst!

  • Met het concept Pienter verse babyvoeding won ik de 2de prijs tijdens de Food Valley Innovation awards

  • Met het concept Jack Blue (circulaire thee) won ik de 1ste prijs in de circulaire close the loop challenge van Spark makerzone in Den Bosch.

  • Ik reisde af naar China als onderdeel van het Nederlandse team van food & feed innovation. We wonnen de 2de prijs tijdens de Muyang Food Design Tournament in Shanghai. Er waren 16 afgevaardigde landen die deelnamen.

  • Het concept Pienter verse babyvoeding was 1 van de 3 winnaars tijdens de HAS Food Design Experience

  • Het concept Zilte Glorie zeewierpasta was 1 van de 10 finalisten tijdens de Accenture Innovation Awards

plantje groeien

volg mijn avonturen op instagram