samen groeien

de versmakers van plus

Bij PLUS houden ze van goed eten. Dat weet PLUS ondernemer Stefan Ammerlaan als geen ander. Stefan wilde lokale helden verwerken in ultra vers maaltijden die dagvers in zijn eigen winkel werden bereid. Hij belde Pit en samen ontwikkelde we de Versmakerij en het label De Versmakers van PLUS.

ultra verse maaltijden van plus
samen groeien

story

Wij zijn de Vermakers van PLUS! Naast onze voorliefde voor de streek zijn wij bezeten van lekker eten. In onze Versmakerij bereiden wij dagelijks ultra verse maaltijden met de mooiste ingrediënten uit de streek.

Samen met onze helden uit de streek bouwen we korte ketens, geven we ambacht een podium en dragen we bij aan de natuur om ons heen.

De ambachtelijk meatpie van Joost en de Vegan lasagne van Kim. Beter dan dit gaat het niet worden!

ultra verse maaltijden van plus
samen groeien

ultra vers & zonder fopperij

samen groeien

bereid in de versmakerij van plus

samen groeien

wij zijn bezeten van lokaal & lekker eten

samen groeien

ultra vers retail

In de Versmakerij van PLUS Udenhout komen verse avonturen tot leven. Daar worden namelijk dagelijks de meest fantastische, ultra verse maaltijden bereid. Er wordt gekookt met producten uit de streek. De Versmakers van PLUS bereiden je maaltijd op de winkelvloer en verpakken het vers. Vers koken was nog nooit zo gemakkelijk!

ultra verse maaltijden van plus
samen groeien

concept branding merk strategie & marketing

samen groeien

De Versmakers van PLUS is ontwikkeld voor Stefan Ammerlaan, franchise ondernemer PLUS Udenhout.

samen groeien

Stefan is verliefd op de streek en op vers ambachtelijk. We brachten beide samen in De Versmakerij.

samen groeien

De Versmakers van PLUS is een Retailconcept en flirt uitbundig met het fresh take away en fresh delivery segment

samen groeien

lokaal & snel streek gemak

Lokale, verse voeding recht van het veld of vanuit de stal. Dat is waar het om gaat bij de Versmakers van PLUS. Deze franchise ondernemer heeft echt lef en durft buiten de lijntjes te kleuren. De rebelse match met Pit Food Concepts was dus ook zo gelegd. Samen bekeken we de streek, bezochten we boeren en telers en met het team van De Versmakerij vormde we de gerechten. Dries vormde een sterk concept en De Versmakerij was een feit. Vandaag de dag genieten honderden mensen per dag van een ultra verse maaltijd van de Versmakers van PLUS. Buy Local!

ultra verse maaltijden van plus
ultra verse maaltijden van plus
ultra verse maaltijden van plus
  • Net gemaakt en nu al in jouw mandje. hoe vers wil je het hebben?

  • Aanvalleeeeeeeen!!! gezond eten was nog nooit zo eenvoudig.

  • De Versmakers blinken uit in liefde voor lekker eten!

  • Vers, gezond, lokaal & zonder fopperij!